Post by erseagsecomvi on Mar 9, 2022 1:12:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ALONE... ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ALONE... IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje monety glitch ▞▞▞
▞▞▞ ALONE... 2022 version ▞▞▞
Sterowanie działa świetnie, a gra ma świetne efekty wizualne i dźwiękowe. Jedna z moich ulubionych gier na Androida.
Ta gra to dobra, solidna gra zręcznościowa, która świetnie nadaje się do marnowania czasu i ma niesamowitą ścieżkę dźwiękową
Poziomy są zbyt trudne do osiągnięcia, żadnych doładowań ani czegoś, co pomogłoby w kontynuowaniu biegu. tryb immersyjny działa teraz.
ALONE... Arcade lpw
ALONE... Arcade fvx
Dobrze wydane pieniądze
Najlepsze 2,50 $, jakie wydałem... oprócz tych lizaków, które kiedyś przyniosłem. Lol
Ale bardzo to lubię! (Gdybyście mogli dodać kontrolę czułości, gra byłaby idealna!)
Od grafiki, przez sterowanie, po ścieżkę dźwiękową, ta gra jest warta każdego grosza!
gdzie mogę dostać ścieżkę dźwiękową?
Trudność jest wysoka dla starszych ze względu na potrzebę szybkiego refleksu, ale poza tym jest dobra. Jedyną krytyką jest to, że potrzebuje czegoś innego, aby wyróżnić się dalej od niekończących się biegaczy, takich jak Canabalt, potrzebuje responsywnego wsparcia chromecast, jeśli to możliwe, a kontrast scenerii w letnim słońcu sprawia, że gra nie jest możliwa na zewnątrz nawet na Nexusie 9, ale to są drobne problemy. Dodam tylko recenzję Matthew Blewetta, dyrektora IT, który naprawdę powinien wiedzieć, jak przesłać e-mail z raportem o błędzie, zamiast tego żałosnej gry za 1,50 funta, jest trochę niesprawiedliwy, więc weź to z przymrużeniem oka – działa we wszystkich moich 4 nowoczesnych urządzeń.
Ok, jeśli lubisz niekończące się gry dla biegaczy, nudne jak diabli, jeśli nie. Nie udało mi się uzyskać zwrotu pieniędzy, ponieważ nie odtwarzam tego od razu, teraz utknąłem
Uwielbiam sterowanie i grę! Chcę więcej!
Byłoby 5 gwiazdek, ale zbyt ciemne, aby zobaczyć na moim wyświetlaczu na zewnątrz. Chciałbym, aby możliwe było wyłączenie jasności.
Kupiony, aby wesprzeć twórców, naprawdę niesamowita gra...
Trudne, ale świetne!
Najlepsza gra mobilna w historii! Warte 1$
Pewna optymalizacja na Androidzie 9 i nowe rozdzielczości byłyby świetne! Dzięki!
Lekár Chirurg Nemocničné Hry Hry na hrdinov oqnv
Ta gra jest tak wciągająca, że nie mogę przestać w nią grać, jest też naprawdę dobrze zaprojektowana i piękna... Pozdrowienia dla dewelopera!
Bardzo dobrze
Nie powtórzę tego, co powiedzieli inni. To naprawdę fajna gra. Ale czasami wydaje się, że gra nie jest powiadamiana o twojej śmierci, a gra toczy się w tle, rozdając medale. Jedynym sposobem na wznowienie jest wymuszenie zamknięcia aplikacji.
To oldschoolowa gra z drgawkami, która nie trzyma twojej ręki. Działa solidnie na Nexusie 5, grafika jest prosta i ostra, dźwięk przyzwoity, ale wolę to bez muzyki (jest dobre, ale żadne melodie nie sprawiają, że jest bardziej intensywny). -1 gwiazdka za brak ustawienia czułości na dotyk i kilka niemożliwych miejsc, które gwarantują śmierć bez względu na wszystko. W przeciwnym razie dobra zabawa bicie serca.
Wydaje się, że Lazer Dog nie robi nic złego. Po mistrzowskim Puku nie zawahałem się spróbować. Nazwa (gra słów niezamierzona) była intrygująca, ale dopiero wtedy, gdy połączenie rozgrywki i motywu stoją razem, zdajesz sobie sprawę, jak mądrzy są ci faceci. Dzięki prostej nazwie dodali cały wymiar do tego, co mogło być prostą, świetną rozgrywką.Rozgrywka Cię wciągnie, projekt Cię zadziwi, a muzyka Cię tam zatrzyma. Tak trzymajcie, chłopaki.
Nigdy nie zostawiam recenzji aplikacji, nie mówiąc już o grach, ale to jest fantastyczne. Uwielbiam grafikę i muzykę. Chętnie zapłaciłbym 10 dolarów za tę grę!!
Świetna gra! Aby to ulepszyć, polecam dodanie różnych trybów (z tym mogą działać również power-upy)
Uwielbiam wizualizacje, uwielbiam adrenalinę, uwielbiam epicką ścieżkę dźwiękową i uwielbiam projekt. Świetna gra z drganiami!Koncepcja, która się za tym kryje, jest tak prosta, a jednocześnie tak wciągająca! Gdy zacznę grać, mogę być uzależniony przez wiele godzin. Świetna gra!
Miałem usterkę po śmierci w pierwszej rundzie, nie mogłem zacząć od nowa, dopóki nie zamknę gry, ale poza tym działa płynnie. Bardzo ciężko, do tej pory na dystansie 1994 lol
Niesamowita atmosfera
- ALONE ma wspaniały styl graficzny, doskonale dostrojone sterowanie, kompulsywną rozgrywkę i pomimo miażdżącej trudności, twoja śmierć jest zawsze twoją winą, więc gra nigdy nie wydaje się niesprawiedliwa. Sporadyczne spadki klatek (nawet na najnowszym sprzęcie), brak możliwości zmiany kierunku gry w ustawieniach (dla tych, którzy chcą sterować grą prawym kciukiem) oraz ograniczony repertuar ścieżek dźwiękowych uniemożliwiają grę będąc 5/5.
kawałek masta
To świetna gra, nie zajdzie daleko bez śmierci, ale świetna muzyka, rozgrywka i efekty.
ALONE... Arcade rzmi
Rozgrywka nie jest nowa i jest tak skomplikowana, jak można by się spodziewać, ale wszystko odbywa się z rozmachem – projekt, muzyka i interfejs są oceniane fachowo. Zalecane.Zrobiłem 800 M weteranem, dlaczego następny poziom, który mówi „Zdobądź 400 M weteranem, aby odblokować” jest nadal zablokowany?
Tryb „twardy” weterana to najłatwiejsze ustawienie
ALONE... Arcade fvx
Wciągająca gra ze świetną ścieżką dźwiękową. Kompozytor powinien rozważyć wydanie OST. 10/10 kupiłoby.
Odkryte dzięki ścieżce dźwiękowej, ale nigdy nie usłyszysz tego wszystkiego w grze, ponieważ odległości odblokowywania poziomów są absurdalne. Prawdziwy wstyd.
Ale będziesz wracać po więcej — świetna grafika i dźwięk i działa dobrze na moim Nexusie 7 (2013)
ALONE... Arcade rzmi
Ta gra nie ma opcji dostosowania czułości sterowania (ale sterowanie jest domyślnie dziwnie ustawione na odwrotne), ani wyboru poziomu trudności (zaczynasz jako weteran/trudny, bez normalnych/łatwych trybów). Kolejna gwiazdka odejmowana za niepotrzebne zezwolenie na dostęp do Internetu & brak przycisku wyjścia z gry (klawisz Wstecz też nie będzie działał, będziesz musiał wyłączyć klawisz Home).